O nama i našim proizvodima

Dcrisp d.o.o. je društvo koje se bavi dehidriranjem – sušenjem voća i povrća. Rad u ugostiteljstvu je faktor koji je najviše utjecao na osnivanje firme Dcrisp d.o.o. Sarajevo. Sam rad u barovima na području cijele Bosne i Hercegovine se pokazao kao ključan detalj za ideju od dehidriranom voću i povrću. Naime, u ugostiteljstvu se mnogo koristi svježe voće i povrce. Kako svježe voće i povrće ne može da bude dugotrajno ako se ne skladišti u posebnim uslovima. Nemaju svi barovi u Bosni i Hercegovini posebne škrinje za skladištenje namjernica pa smo došli smo na ideju da dehidriramo voće i povrće kako bi se smanjio otpad, a povečala dugotrajnost dekorativnog materijala u barovima, hotelima, restoranima i slastičarnicama. samim tim sa dehidratima uštedimo dragocjeno vrijeme za pripremu.

Vitae, amet amet in maecenas aliquet ipsum. Lobortis bibendum ut massa lorem blandit pellentesque in varius facilisis. Id lectus in nibh sit sem tristique pharetra .
Tincidunt dictum nec sodales nunc viverra massa. Egestas sed id nunc arcu malesuada adipiscing orci id turpis. Convallis mollis vulputate quam egestas.

CERTIFIED NUTRITIONIST

Naša ponuda

U ponudi imamo sušene citruse (limun, limeta, narandža, grejpfrut) koji su idealan dodatak za tople napitke, detoksikacijsku vodu i kao grickalica. Mogu se koristiti i za sve vrste dekoracija, i kako vizualno tako i mirisno će oduševiti sve. Pravimo i pakujemo prah od istih citrusa i sušenih korica, koji se također može dodavati u sve napitke kao i poslastice (kolače i kreme).

Pored citrusa, u ponudi imamo sušenu jabuku i krušku, te njihove prahove. Kao zdrava verzija grickalice oduševit će sve koji ih probaju. Pored ukusne i zdrave grickalice, mogu se koristiti i kao dodatak u toplim i hladnim napicima (čajevi, detoks vode, kokteli, limunade, oranžade, kompoti itd.). Sušena jabuka i kruška mogu postati dio vašeg doručka u kašama ili pahuljicama, dajući dodatnu dozu vitamina i minerala

Naša sušena cvekla također može biti dio slanih i slatkih jela. Čips od cvekle je ukusna i zdrava grickalica u toku dana. Prah od cvekle dat će predivnu boju svemu sa čim dođe u dodir, a jako je zdrava jer je bogata vitaminom A, željezom, magnezijem i kalijem.

U ponudi imamo i sušeni đumbir koji svojim mirisom i okusom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pored čajeva i detoks vode, može se dodavati kao začin u sva slana i slatka jela.

Vitae, amet amet in maecenas aliquet ipsum. Lobortis bibendum ut massa lorem blandit pellentesque in varius facilisis. Id lectus in nibh sit sem tristique pharetra .
Tincidunt dictum nec sodales nunc viverra massa. Egestas sed id nunc arcu malesuada adipiscing orci id turpis. Convallis mollis vulputate quam egestas.

Na količinu od cca 100 KM troškovi transporta idu kao naši troškovi. Narudžba ispod 100 KM troškovi dostave idu na klijenta koji kupuje naše proizvode.

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu pulvinar bibendum leo.

Dehidrirani prah

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor.

Dehidrirano voće

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh.

Začini

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Proin eget tortor risus. Quisque velit nisi, pretium ut.